shadow

Correct gebruik van transpalletten.

Veiligheid is geen toeval, het is een keuze! Unique zet veiligheid op de eerste plaats ook wanneer de risico’s klein lijken. Een veilige werkplek creëert een betere werkomgeving en vermindert het aantal werkongevallen. Wij bieden Safety tools aan die de schakels stimuleren tussen mens, materiaal, techniek en management.

Transpallet_650x400

E-learning 

Omdat veiligheid op het werk een absolute prioriteit is voor zowel klant gebruikers, als uitzendkrachten, heeft Preventie en Interim een e-learning uitgewerkt die een degelijke basisopleiding vormt ter voorbereiding van het werken met een transpallet.

U kan meteen aan de slag gaan en adhv verschillende vragen en omstandigheden leren over het correcte gebruik van een transpallet.

De klemtoon in deze opleiding ligt op volgende thema's:

  • toelichting over de verschillende soorten
  • instructies voor het gebruik
  • instructies voor het onderhoud
  • beperkingen voor jobstudenten

Voor wie?

De module is geschikt voor alle uitzendkrachten en jobstudenten en duurt max. 15-tal minuutjes.

Attest

Via een test die 10 vragen selecteert, wordt er gepeild naar de opgedane kennis, waarna je ook een attest kan afdrukken.

START DE TEST

Op zoek naar info of een online service?

Wie naar geschikt personeel zoekt, vindt in Unique dé HR-partner bij uitstek. Met onze meer dan 40 Unique-kantoren in België zitten we altijd dichtbij. Als uitzendbureau richt Unique zich op het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. We leggen het accent op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Bovendien adviseren en informeren we onze klanten voortdurend, onder meer via Unique Online Services.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31