shadow

Werkpostfiches: basis van gezond en veilig werken

U hecht net als Unique belang aan veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk, bij zowel uitzendmedewerkers als eigen personeel. Een stevig preventiebeleid maakt integraal deel uit van een kwalitatieve dienstverlening.
Goede afspraken tussen u als werkgever en Unique leggen de basis voor de veiligheid van uitzendmedewerkers. De werkpostfiche speelt hierbij een onmisbare rol. Hierdoor krijgen uitzendmedewerkers de juiste instructies en volledige informatie ​over gezond en veilig werken.

Werkpostfiches opstellen:

Als werkgever bent u hiervoor verantwoordelijk. De werkpostfiches dienen samen met uw preventieadviseur en arbeidsgeneesheer opgemaakt te worden. Unique helpt u hierbij met een online tool en voorbeeldfiches.
Op zoek naar info of een online service?

Wie naar geschikt personeel zoekt, vindt in Unique dé HR-partner bij uitstek. Met onze meer dan 40 Unique-kantoren in België zitten we altijd dichtbij. Als uitzendbureau richt Unique zich op het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. We leggen het accent op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Bovendien adviseren en informeren we onze klanten voortdurend, onder meer via Unique Online Services.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31