shadow

Bescherm uw kostbaarste werktuig, uw handen


We gebruiken voortdurend onze handen om te werken, te eten, … en we staan er niet altijd bij stil hoe kostbaar onze handen wel zijn. Daarom is het belangrijk je handen te beschermen op de correcte manier. Bereid je met deze tips zo goed mogelijk voor op de gevaren in jouw omgeving!
Hand-injury_650x400

Hou je werk in de hand.

De statistieken arbeidsongevallen vertellen ons dat ongevallen met machines zijn toegenomen.  Veel voorkomende ongevallen zijn bijvoorbeeld handen of vingers worden gegrepen door een machine, knellingen van handschoenen in machine, opstarten van een machine zonder waarschuwing, verkeerd gebruik van veiligheidshandschoenen enz...

Bij een minderheid van uitzendkrachten leidt dit zelf tot een blijvende invaliditeit en bijgevolg een verminderde levenskwaliteit.

We staan er dus niet altijd bij stil hoe kostbaar onze handen wel zijn.  Daarom is het belangrijk je handen te beschermen op de correcte manier.

Ben je benieuwd hoe je je handen kan beschermen of wil je meer te weten komen hoe je jouw werknemers kan beschermen tegen handletsels?

Neem dan snel contact op met jouw Unique kantoor toevoegen.  We helpen jou graag verder en informeren je over de mogelijke gevaren en over de maatregelen die je zowel als werkgever als werknemer kan nemen.

Bereid je met deze tips zo goed mogelijk voor op de gevaren in jouw omgeving!


handletsels_650x400
Op zoek naar info of een online service?

Wie naar geschikt personeel zoekt, vindt in Unique dé HR-partner bij uitstek. Met onze meer dan 40 Unique-kantoren in België zitten we altijd dichtbij. Als uitzendbureau richt Unique zich op het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. We leggen het accent op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Bovendien adviseren en informeren we onze klanten voortdurend, onder meer via Unique Online Services.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31