shadow

Meer voedselveiligheid met de nieuwe HACCP-opleiding

Unique is dé uitzendspecialist voor voedingsbedrijven. Onze uitzendkrachten worden professioneel opgeleid om zo de voedselveiligheid in uw bedrijf steeds te kunnen garanderen.

 

haccp


De nieuwe HACCP-opleiding is een e-learning die exclusief door Unique en Entrili ontwikkeld werd. Ze laat uitzendkrachten en andere werknemers op een efficiënte en begrijpelijke manier kennismaken met de meest recente voedselwetgeving en de toepassing ervan op de werkvloer.

Welke troeven heeft de opleiding?

  • Professioneel en efficiënt
    De nieuwe HACCP-opleiding is een professionele e-learning die uitzendkrachten gewoon thuis kunnen volgen. Nadat ze de inhoud volledig verwerkt hebben, kunnen ze de dag nadien al met kennis van zaken aan het werk.
  • Beknopt en toegankelijk
    De opleiding houdt rekening met alle beroepsniveaus dankzij de opbouw en de begrijpelijke taal die wordt gebruikt.
  • Getest en geslaagd
    Nadat de uitzendkracht de opleiding heeft doorlopen, wordt de kennis getest door middel van 15 vragen waarop hij/zij minimum 65% moet behalen. Na het succesvol afleggen van de test, ontvangt de kandidaat een certificaat. Dat certificaat sturen we ook naar u als klant ter bevestiging.

De opleiding aanbieden aan uw vaste werknemers? Dat kan! Hiervoor, en voor al uw andere vragen, kan u onderstaand invulformulier invullen of u kan ook steeds bij uw Unique kantoor terecht. Een overzicht van alle kantoren in België vindt u hier.

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons via onderstaand invulformulier en we beantwoorden al uw specifieke vragen!

Op zoek naar info of een online service?

Wie naar geschikt personeel zoekt, vindt in Unique dé HR-partner bij uitstek. Met onze meer dan 40 Unique-kantoren in België zitten we altijd dichtbij. Als uitzendbureau richt Unique zich op het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. We leggen het accent op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Bovendien adviseren en informeren we onze klanten voortdurend, onder meer via Unique Online Services.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31