shadow

Juridisch advies

Hoe zit dat met het eenheidsstatuut? Wat is de duur van een proefperiode? Hoe past u correct de regels voor een opzegtermijn toe? Kortom, op zoek naar juridisch HR-advies?
Als bedrijfsleider hebt u niet alleen te maken met een arbeidsmarkt die verandert, ook de wetgeving en de normen evolueren snel. Hoe zorgt u ervoor dat u de juridische regels voor tewerkstelling correct toepast? Maak gebruik van de kennis bij Unique Online Services voor al uw arbeidsrechtelijke vraagstukken.
Unique wil als Trusted HR-partner u ook bijstaan met uw juridische vragen. Binnen ​de groep USG People hebben we dankzij USG Legal Professionals de juiste partner. USG Legal Professionals werkt al meer dan 10 jaar met een ruim netwerk aan juristen die ondernemingen - van KMO's tot multinationals - begeleiden en adviseren op sociaalrechtelijk vlak. De juristen van USG Legal Professionals zijn niet alleen ervaren experts in hun vakdomein, maar hebben allen ook een track record in het bedrijfsleven.
De specialisten van USG Legal Professionals beantwoorden al uw vragen over opzegtermijnen, ontslagvergoedingen, arbeidscontracten en -reglementen en andere juridische arbeidskwesties. Stel nu uw juridische HR-vraag en binnen 48 uur krijgt u feedback over uw vraag. U bepaalt bovendien ook zelf hoe onze specialisten u contacteren, per mail of telefonisch.
U ontvangt na uw aanvraag onmiddellijk een tijds- en kostinschatting. Het advies van de specialisten van USG Legal Professionals bedraagt slechts 30 euro per begonnen kwartier.

Een juridische HR-vraag?

Stel ze nu via Unique Online Services

HR bibliotheek

Bent u op zoek naar informatie over hr, sociale wetgeving of preventie & veiligheid? We bieden u die informatie aan in onze HR bibliotheek.

Op zoek naar info of een online service?

Wie naar geschikt personeel zoekt, vindt in Unique dé HR-partner bij uitstek. Met onze meer dan 40 Unique-kantoren in België zitten we altijd dichtbij. Als uitzendbureau richt Unique zich op het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. We leggen het accent op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Bovendien adviseren en informeren we onze klanten voortdurend, onder meer via Unique Online Services.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31