shadow

Key Assessment Center

Haal een maximaal rendement uit een assessment. Gebruik de resultaten als basis om de competenties van uw personeel te verhogen. Unique stelt een ontwikkelingsplan op om via opleiding en coaching de sluimerende competenties te ontplooien.

Doel

5 belangrijke competenties voor de functie en uw organisatie meten. Dit leidt tot advies over het al dan niet aanwerven van de kandidaat.

Doelgroep profielen

Administratief, expert, project management

Methodes

STAR interview + persoonlijkheidsvragenlijst + redeneertest + oefening ‘In basket’

Uitvoering

Door 1 lead assessor

Evaluatierapport

Beknopt en met duidelijke conclusies over sterke en aandachtspunten van de kandidaat

Tijdsduur

Halve dag

Kostprijs

De kostprijs van een Live Assessment is afhankelijk van verschillende parameters. Wij kiezen er dan ook voor om een op maat uitgewerkte offerte op te maken, rekening houdend met de door u doorgegeven details.

Wilt u een Live Assessment aankopen?

Meer info over Assessments?

Op zoek naar info of een online service?

Wie naar geschikt personeel zoekt, vindt in Unique dé HR-partner bij uitstek. Met onze meer dan 40 Unique-kantoren in België zitten we altijd dichtbij. Als uitzendbureau richt Unique zich op het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. We leggen het accent op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Bovendien adviseren en informeren we onze klanten voortdurend, onder meer via Unique Online Services.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31