shadow

Expertisecentrum

Unique Career is expert in de outsourcing van officegerelateerde projecten. Een team van meer dan 120 drietalige, hoogopgeleide en ondernemende consultants zet zijn kennis en ervaring in om u efficiënt en degelijk te ondersteunen in uw projecten of bij tijdelijke personeelsnoden.
De consultants van Unique Career zijn inzetbaar in uiteenlopende vakgebieden (die u vindt in het expertisecentrum) en hebben een grondige kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Vaak zijn ze nog een bijkomende taal machtig, onder meer Spaans, Duits, Italiaans, Russisch, Deens, Noors, Portugees, Arabisch, Mandarijn en Kantonees.

Het business development team van Unique Career bestaat uit specialisten met een jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt. Zij analyseren samen met u de projectaanvraag en formuleren een oplossing waarin de kwaliteit en de continuïteit van uw toekomstige project gewaarborgd zijn

Kent u "projectsourcing"?

Staat u voor een project van enige duur en hebt u verschillende talenten nodig? Verwacht u creatieve oplossingen voor langlopende projecten? We selecteren en begeleiden medewerkers met hoogwaardige en specifieke profielen.

Op zoek naar info of een online service?

Wie naar geschikt personeel zoekt, vindt in Unique dé HR-partner bij uitstek. Met onze meer dan 40 Unique-kantoren in België zitten we altijd dichtbij. Als uitzendbureau richt Unique zich op het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. We leggen het accent op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Bovendien adviseren en informeren we onze klanten voortdurend, onder meer via Unique Online Services.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31